OlVita

Kontakt: +48 74 / 6606388 || +48 74 / 6606839 || +48 74 / 6606853 || +48 74 / 8505202 || biuro@olvita.pl

Poland
English
Deutsche
Netherlands
Russia


Naturalne mąki

Mąka z orzecha laskowego


  • mąka z orzecha laskowego

    Mąkaz orzecha laskowego





    Przejdź do produktu w sklepie

    Mąka zo rzecha laskowego
    Wartość energetyczna w 100 g produktu 1419 kJ/ 339 kcal

    Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 6,9 g
    w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 g
    Węglowodany 37,6 g
    w tym: cukry 10,6 g
    Błonnik 26,2 g
    Białko 44,7 g
    Sól 0 g

    Dostępne gramatury: 250 g
    Zastosowanie: jako dodatek do musli, deserów ,sałatek, past oraz do pieczenia i smażenia Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu
    Kraj pochodzenia: Polska

    Informacja o alergenach: może zawierać: gluten, soję, orzechy: laskowe, arachidowe, włoskie, makadamia, migdały

    Producent: Ol’Vita Krzysztof Dziaduch
    Panków 2, 58-125 Pszenno

Mąka sezamowa


  • Mąka sezamowa
    Wartość energetyczna w 100 g produktu 1676 kJ/ 397,5 kcal

    Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 10 g
    w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 2 g
    Węglowodany 21 g
    w tym: cukry 1 g
    Białko 55 g
    Sól 0 g

    Dostępne gramatury: 250 g
    Zastosowanie: jako dodatek do musli, deserów ,sałatek, past oraz do pieczenia i smażenia Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu
    Kraj pochodzenia: Polska
    Kraj pochodzenia surowca użytego do produkcji mąki jest inny niż kraj pochodzenia mąki
    Informacja o alergenach: może zawierać: gluten, soję, orzechy: laskowe, arachidowe, włoskie, makadamia, migdały

    Producent: Ol’Vita Krzysztof Dziaduch
    Panków 2, 58-125 Pszenno

Mąka sojowa

  • Mąka sojowa
    Wartość energetyczna w 100 g produktu 1684 kJ/ 398,6 kcal

    Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 8 g
    w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 1 g
    Węglowodany 35 g
    w tym: cukry 4 g
    Białko 47 g
    Sól 0 g

    Dostępne gramatury: 250 g
    Zastosowanie: jako dodatek do musli, deserów ,sałatek, past oraz do pieczenia i smażenia Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu
    Kraj pochodzenia: Polska
    Informacja o alergenach: może zawierać: gluten, sezam, orzechy: laskowe, arachidowe, włoskie, makadamia, migdały

    Producent: Ol’Vita Krzysztof Dziaduch
    Panków 2, 58-125 Pszenno

Mąka słonecznikowa

  • mąka słonecznikowa

    Mąka słonecznikowa





    Przejdź do produktu w sklepie

    Mąka słonecznikowa
    Wartość energetyczna w 100 g produktu 1676 kJ/ 397,4 kcal

    Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 11 g
    w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 1 g
    Węglowodany 25 g
    w tym: cukry 2 g
    Białko 50 g
    Sól 0 g

    Dostępne gramatury: 250 g
    Zastosowanie: jako dodatek do musli, deserów ,sałatek, past oraz do pieczenia i smażenia Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu
    Kraj pochodzenia: Polska
    Kraj pochodzenia surowca użytego do produkcji mąki jest inny niż kraj pochodzenia mąki
    Informacja o alergenach: może zawierać: gluten, sezam, soję, orzechy: laskowe, arachidowe, włoskie, makadamia, migdały

    Producent: Ol’Vita Krzysztof Dziaduch
    Panków 2, 58-125 Pszenno

Mąka migdałowa

  • Mąka migdałowa
    Wartość energetyczna w 100 g produktu 1806 kJ/ 429,2 kcal

    Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 15 g
    w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 1 g
    Węglowodany 23 g
    w tym: cukry 10 g
    Białko 51 g
    Sól 0 g

    Dostępne gramatury: 250 g
    Zastosowanie: jako dodatek do musli, deserów ,sałatek, past oraz do pieczenia i smażenia Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu
    Kraj pochodzenia: Polska
    Kraj pochodzenia surowca użytego do produkcji mąki jest inny niż kraj pochodzenia mąki
    Informacja o alergenach: może zawierać: gluten, sezam, soję, orzechy: laskowe, arachidowe, włoskie, makadamia

    Producent: Ol’Vita Krzysztof Dziaduch
    Panków 2, 58-125 Pszenno

Mąka kokosowa

  • Mąka kokosowa
    Wartość energetyczna w 100 g produktu 2000 kJ / 477,6 kcal

    Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 23 g
    w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 21 g
    Węglowodany 40 g
    w tym: cukry 5 g
    Białko 27 g
    Sól 0 g

    Dostępne gramatury: 250 g, 500 g
    Zastosowanie: jako dodatek do musli, deserów ,sałatek, past oraz do pieczenia i smażenia Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu
    Kraj pochodzenia: Polska
    Kraj pochodzenia surowca użytego do produkcji mąki jest inny niż kraj pochodzenia mąki
    Informacja o alergenach: może zawierać: gluten, sezam, soję, orzechy: laskowe, arachidowe, włoskie, makadamia, migdały

    Producent: Ol’Vita Krzysztof Dziaduch
    Panków 2, 58-125 Pszenno

Mąka z pestek dyni

  • mąka z pestek dyni

    Mąka z pestek dyni





    Przejdź do produktu w sklepie

    Mąka z pestek dyni
    Wartość energetyczna w 100 g produktu 1788 kJ/ 425,2 kcal

    Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 16 g
    w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 3 g
    Węglowodany 13 g
    w tym: cukry 1 g
    Białko 58 g
    Sól 0 g

    Dostępne gramatury: 250 g
    Zastosowanie: jako dodatek do musli, deserów ,sałatek, past oraz do pieczenia i smażenia Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu
    Kraj pochodzenia: Polska
    Kraj pochodzenia surowca użytego do produkcji mąki jest inny niż kraj pochodzenia mąki
    Informacja o alergenach: może zawierać: gluten, sezam, soję, orzechy: laskowe, arachidowe, włoskie, makadamia, migdały

    Producent: Ol’Vita Krzysztof Dziaduch
    Panków 2, 58-125 Pszenno

Mąka arachidowa

  • Mąka arachidowa
    Wartość energetyczna w 100 g produktu 1695 kJ/401 kcal

    Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 8 g
    w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 1 g
    Węglowodany 24 g
    w tym: cukry 3 g
    Białko 59 g
    Sól 0 g

    Dostępne gramatury: 250 g
    Zastosowanie: jako dodatek do musli, deserów ,sałatek, past oraz do pieczenia i smażenia Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu
    Kraj pochodzenia: Polska
    Kraj pochodzenia surowca użytego do produkcji mąki jest inny niż kraj pochodzenia mąki
    Informacja o alergenach: może zawierać: gluten, sezam, soję, orzechy: laskowe, włoskie, makadamia, migdały

    Producent: Ol’Vita Krzysztof Dziaduch
    Panków 2, 58-125 Pszenno

Mąka z orzecha włoskiego

  • mąka z orzecha włoskiego

    Mąka z orzecha włoskiego





    Przejdź do produktu w sklepie

    Mąka z orzecha włoskiego
    Wartość energetyczna w 100 g produktu 1874 kJ/ 445,6 kcal

    Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 16 g
    w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 1 g
    Węglowodany 27 g
    w tym: cukry 2 g
    Białko 48 g
    Sól 0 g

    Dostępne gramatury: 250 g
    Zastosowanie: jako dodatek do musli, deserów ,sałatek, past oraz do pieczenia i smażenia Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu
    Kraj pochodzenia: Polska
    Informacja o alergenach: może zawierać: gluten, soję, orzechy: laskowe, arachidowe, makadamia, migdały

    Producent: Ol’Vita Krzysztof Dziaduch
    Panków 2, 58-125 Pszenno

Mąka z amarantusa

  • mąka z amarantusa

    Mąka z amarantusa





    Przejdź do produktu w sklepie

    Mąka z amarantusa
    Wartość energetyczna w 100 g produktu 1606 kJ/ 379,8 kcal

    Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 6 g
    w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 1 g
    Węglowodany 66 g
    w tym: cukry 1 g
    Białko 15 g
    Sól 0 g

    Dostępne gramatury: 250 g
    Zastosowanie: do pieczenia i smażenia oraz po obróbce termicznej jako dodatek do musli, deserów, sałatek i past
    Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu
    Kraj pochodzenia: Polska
    Kraj pochodzenia surowca użytego do produkcji mąki jest inny niż kraj pochodzenia mąki
    Informacja o alergenach: może zawierać: gluten, sezam, soję, orzechy: laskowe, arachidowe, włoskie, makadamia, migdały

    Producent: Ol’Vita Krzysztof Dziaduch
    Panków 2, 58-125 Pszenno

Mąka lniana

  • Mąka lniana
    Wartość energetyczna w 100 g produktu 1415 kJ/ 334,8 kcal

    Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 6 g
    w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 1 g
    Węglowodany 28 g
    w tym: cukry 1 g
    Białko 42 g
    Sól 0 g

    Dostępne gramatury: 250 g
    Zastosowanie: jako dodatek do musli, deserów ,sałatek, past oraz do pieczenia i smażenia Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu
    Kraj pochodzenia: Polska
    Kraj pochodzenia surowca użytego do produkcji mąki jest inny niż kraj pochodzenia mąki
    Informacja o alergenach: może zawierać: gluten, sezam, soję, orzechy: laskowe, arachidowe, włoskie, makadamia, migdały

    Producent: Ol’Vita Krzysztof Dziaduch
    Panków 2, 58-125 Pszenno

Mąka wiesiołkowa

  • mąka wiesiołkowa

    Mąka wiesiołkowa





    Przejdź do produktu w sklepie

    Mąka wiesiołkowa
    Wartość energetyczna w 100 g produktu 1537 kJ/363,8 kcal

    Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 8 g
    w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 1 g
    Węglowodany 45 g
    w tym: cukry 1 g
    Białko 29 g
    Sól 0 g

    Dostępne gramatury: 250 g
    Zastosowanie: jako dodatek do musli, deserów ,sałatek, past oraz do pieczenia i smażenia Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu
    Kraj pochodzenia: Polska
    Kraj pochodzenia surowca użytego do produkcji mąki jest inny niż kraj pochodzenia mąki
    Informacja o alergenach: może zawierać: gluten, sezam, soję, orzechy: laskowe, arachidowe, włoskie, makadamia, migdały

    Producent: Ol’Vita Krzysztof Dziaduch
    Panków 2, 58-125 Pszenno

Mąka konopna

  • Mąka konopna
    Wartość energetyczna w 100 g produktu 1504 kJ/356 kcal

    Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 6 g
    w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 1 g
    Węglowodany 41 g
    w tym: cukry 1 g
    Białko 33 g
    Sól 0 g

    Dostępne gramatury: 250 g
    Zastosowanie: jako dodatek do musli, deserów ,sałatek, past oraz do pieczenia i smażenia Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu
    Kraj pochodzenia: Polska
    Kraj pochodzenia surowca użytego do produkcji mąki jest inny niż kraj pochodzenia mąki
    Informacja o alergenach: może zawierać: gluten, sezam, soję, orzechy: laskowe, arachidowe, włoskie, makadamia, migdały

    Producent: Ol’Vita Krzysztof Dziaduch
    Panków 2, 58-125 Pszenno

Mąka z pestek arbuza

  • Mąka z pestek arbuza

    Mąka z pestek arbuza





    Przejdź do produktu w sklepie

    Mąka z pestek arbuza
    Wartość energetyczna w 100 g produktu 1725 kJ/408,6 kcal

    Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 9 g
    w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 2 g
    Węglowodany 60 g
    w tym: cukry 1 g
    Białko 20 g
    Sól 0 g

    Dostępne gramatury: 250 g
    Zastosowanie: jako dodatek do musli, deserów ,sałatek, past oraz do pieczenia i smażenia Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu
    Kraj pochodzenia: Polska
    Kraj pochodzenia surowca użytego do produkcji mąki jest inny niż kraj pochodzenia mąki
    Informacja o alergenach: może zawierać: gluten, sezam, soję, orzechy: laskowe, arachidowe, włoskie, makadamia, migdały

    Producent: Ol’Vita Krzysztof Dziaduch
    Panków 2, 58-125 Pszenno

Mąka z zarodków kukurydzy

  • mąka kukurydziana

    Mąka z zarodków kukurydzy





    Przejdź do produktu w sklepie

    Mąka z zarodków kukurydzy
    Wartość energetyczna w 100 g produktu 1641 kJ/387,73 kcal

    Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 6 g
    w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 1 g
    Węglowodany 69 g
    w tym: cukry 6 g
    Białko 15 g
    Sól 0 g

    Dostępne gramatury: 250 g
    Zastosowanie: jako dodatek do musli, deserów ,sałatek, past oraz do pieczenia i smażenia Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu
    Kraj pochodzenia: Polska
    Informacja o alergenach: może zawierać: gluten, sezam, soję, orzechy: laskowe, arachidowe, włoskie, makadamia, migdały

    Producent: Ol’Vita Krzysztof Dziaduch
    Panków 2, 58-125 Pszenno

Mąka z zarodków pszennych

  • mąka z zarodków pszennych

    Mąka z zarodków przennych





    Przejdź do produktu w sklepie

    Mąka z zarodków przennych
    Wartość energetyczna w 100 g produktu 1687 kJ/399,1 kcal

    Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 7,3 g
    w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g
    Węglowodany 51 g
    w tym: cukry 10,8 g
    Białko 32,2 g
    Sól 0 g
    Witaminy i składniki mineralne
    Tiamina 1,31 mg
    Ryboflawina 0,5 mg
    Kwas foliowy 74,5 µg
    Potas 952 mg
    Fosfor 878 mg
    Magnez 228 mg
    Żelazo 8,02 mg
    Cynk 12,3 mg
    Selen 65 µg

    Dostępne gramatury: 250 g, 500 g
    Zastosowanie: jako dodatek do musli, deserów ,sałatek, past oraz do pieczenia i smażenia Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w ciemnym i chłodnym miejscu
    Kraj pochodzenia: Polska
    Kraj pochodzenia surowca użytego do produkcji mąki jest inny niż kraj pochodzenia mąki
    Informacja o alergenach: może zawierać: gluten, sezam, soję, orzechy: laskowe, arachidowe, włoskie, makadamia, migdały

    Producent: Ol’Vita Krzysztof Dziaduch
    Panków 2, 58-125 Pszenno

Zapisz się na Newsletter

Dołącz do Ol'Vity


top
  • Kontakt Producent
  • PPHU Maszyny i Przetwórstwo Nasion Oleistych Ol’Vita Krzysztof Dziaduch
    Panków 2 | 58-125 Pszenno
    O/ Mysłaków 84A | 58-124 Marcinowice
  • Społeczność
  • Facebook